Visszalépés / Hírek
A XXVIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó és az Adventi városrészi családi programok sajtótájékoztatója

December 5-én sajtótájékoztató zajlott a Debreceni Művelődési Központ Kiállítótermében, ahol a sajtó résztvevői a XXVIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó részletes programjáról, valamint az azzal -részben- egy időben zajló Adventi városrészi családi programokról tájékozódhattak.
A sajtótájékoztatón Komolay Szabolcs, Debrecen Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntötte a sajtó képviselőit. Mátrai-Nagy Andrea Bíborka, a Debreceni Művelődési Központ szakmai osztályvezetője ismertette az adventi programsorozatot: idén 22 helyszínen szerveznek adventi programokat, ahol bemutatkoznak a XXVIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó csoportjai is. Gyöngy Pétertől, a XXVIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó főszervezőjétől megtudhattuk, hogy idén 23 csoport közel 300 betlehemjárója látogat el a cívisvárosba.
A 28. Találkozó december 07-én, 17.00 órakor veszi kezdetét a hagyományos Kossuth téri nyitóeseménnyel az adventi színpadon, 8-án szombaton a csoportok fellépésével folytatódik a Belvárosi Közösségi Házban, majd 09-én, vasárnap szakmai tanácskozással zárul. 

Kiemelt partnerek
Minősített Közművelődési Intézmény
Cím: 4024 Debrecen, Piac u. 22.
E-mail: dmk@debrecenimuvkozpont.hu
Telefon: 06 (52) 413-939
Pf. 419

Felnőttképzési ny.sz: 00633-2008
Akkreditációs lajstromszáma: AL-2460

Kiemelt ajánlatunk
Hírlevél | Eseménynaptár
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Aktuális programok
2019. Február
Ke
Sze
Csü
Szo
Va
KEDVELD FACEBOOK OLDALUNKAT
Kiemelt partnerünk
Poptörténeti emlékpont