4024 Debrecen, Piac utca 22.
dmk@debrecenimuvkozpont.hu
06 (52) 413 - 939
Felnőttképzési nysz: 00633 - 2008
Akkreditációs lajstromszám: AL - 2460
DMK Kismacsi Közösségi Háza
Gerinctorna Klub

Helyszín: Kismacsi Közösségi Ház
Időpont: kedd: 18.30-19.30
Vezető: Czeglédi Zita

Az egész testet átmozgató és erősítő gerinctorna minden korosztály számára javasolt és ajánlott. A szakképzett gyógytornász által vezetett foglalkozások tartásjavítást eredményeznek, segítik az ízületi panaszok kezelését, nyújtják és erősítik az izmokat. A foglalkozások nyitottak, lehet csatlakozni.  

Macsi Nyugdíjas Klub

Helyszín: Kismacsi Közösségi Ház
Időpont: páratlan héten csütörtökön: 13.00-16.00
Vezető neve: Varga Mihályné

A Macsi Nyugdíjas Klub 2006-ban alakult. Alapító tagjai nagyobb részben Nagymacson és Kismacson élő, illetve Debrecenben élő  nyugdíjasok voltak. Foglalkozásaikat a Debreceni Művelődési Központ Kismacsi Közösségi Házában tartják havonta két alkalommal, illetve a programokhoz igazodva. Színes és tartalmas programjaikra gyakran érkeznek látogatók más városrészekből is. Rendszeresen kirándulnak, előadásokat, megemlékezéseket, közös főzéseket, sütéseket szerveznek. Több nagysikerű program is megvalósult már szervezésükben. Az egyik legsikeresebb programsorozatuk a „NAGYANYÁINK PRAKTIKÁI” nevet viseli. A szívükben, lelkükben, kezükben lévő ismeretet, tudást szeretnék átadni az utánuk jövő generációknak. A programjaik között többek között szerepelnek a Csigacsináló napok, az Elfeledett ízek, Kemencés napok, Márton napi sokadalom. Klubfoglalkozásaik nyitottak. A Nyugdíjas Klub tagjai igen vendégszeretőek, s  minden érdeklődőt szeretettel várnak közösségükbe.    

Ügyes Kezek Klubja

Helyszín: Kismacsi Közösségi Ház
Időpont: a hónap utolsó páros szombatján 10.00-12.00
Vezető neve: Ráczné Veres Sára

Az Ügyes kezek klubjába azok a 7-14 éves, alkotó kedvű, játszani szerető gyerekek járnak, akik különféle képzőművészeti, népművészeti és más kreatív kézműves technikákat szeretnének megismerni, kipróbálni. A résztvevők minden hónapban az ünnepkörhöz, jeles napokhoz kapcsolódva más-más technikával ismerkednek meg és készítik el alkotásaikat, játékos formában bővítik ismereteiket a népi hagyományok és a képzőművészet terén.

 

Poptörténeti emlékpont
Debreceni Művelődési Központ
Székhely: 4024 Debrecen, Piac utca 22.
Email cím: dmk@debrecenimuvkozpont.hu
Telefonszám: 06 (52) 413 - 939
Postafiók: 419.
Felnőttképzési nysz: 00633 - 2008
Akkreditációs lajstromszám: AL - 2460
Debreceni Művelődési Központ © 2009 - 2020 Minden jog fenntartva
|
Website & Design by TGweb.hu
Kérdése van? Írjon nekünk.