Debrecen, Jerikó u. 17, 4032
dmk@debrecenimuvkozpont.hu
06 (52) 413 - 939
Felnőttképzési nysz: 00633 - 2008
Akkreditációs lajstromszám: AL - 2460
Kulturális információk

Debrecen és régiója kulturális életét tematikusan feldolgozó, folyamatosan aktualizált adatbázisunkra és a hozzáférhető dokumentumokra támaszkodva, továbbá nyilvános Internet használat biztosításával „Információs pontot” működtetünk a Belvárosi Közösségi Házban (Kossuth u. 1.). A városi mellett a térségi és az országos kulturális programokról, közéleti, közhasznú, illetve a tanulással, képzéssel, művészetekkel, egészséggel, természet és környezetvédelemmel, stb. kapcsolatos információkról is felvilágosítást nyújtunk az érdeklődőknek.
Havi „Programajánló” megjelentetésével rendszeresen közreadjuk a Debreceni Művelődési Központ egységeinek programjait. Internetes hírlevelünkben a programok hátteréről, a kiállítók életrajzáról, aktuális információkról tájékoztatjuk az érdeklődőket. Korábbi rendezvényeink szakmai anyagait archiváljuk, mellyel egy kutatható szakmai adatbázist alakítunk ki. 
Információs hálózatunkon keresztül elősegítjük az egységek munkatársai és az egységekben működő csoportok, közösségek közötti belső, illetve a sajtóval, a médiával, a közművelődési, oktatási, ifjúsági, nyugdíjas, illetve civil partnerszervezetekkel együttműködve az intézményhálózatot használók külső kommunikációját. Intézményünk honlapját rendszeresen frissítjük, aktualizáljuk.

Poptörténeti emlékpont
Debreceni Művelődési Központ
Székhely: Debrecen, Jerikó u. 17, 4032
Email cím: dmk@debrecenimuvkozpont.hu
Telefonszám: 06 (52) 413 - 939
Postafiók: 419.
Felnőttképzési nysz: 00633 - 2008
Akkreditációs lajstromszám: AL - 2460
Debreceni Művelődési Központ © 2009 - 2021 Minden jog fenntartva
|
Website & Design by TGweb.hu
Kérdése van? Írjon nekünk.